Macero B.V.

Over ons

Macero B.V. is een dienstverlenende onderneming en specialist op het gebied van duurzaam en biologisch afvalwaterbeheer. Wij ontvetten, ontgeuren en reinigen afvalwater op een duurzame en biologische manier. Zo bieden wij onder andere oplossingen voor terugkerende vetproblemen en geuroverlast in rioolstelsels, gemalen, pompputten en vetvangers. Ook de afbraak van minerale oliën pakken wij op een groene manier aan. Dat doen wij op basis van fullservice dienstverlening, wat inhoudt dat advisering, plaatsing, monitoring en vervanging altijd door één van onze experts gedaan wordt. Wij werken in opdracht van o.a. gemeenten, waterschappen, bedrijfsleven, horeca en levensmiddelenindustrie.

Onze oplossingen voor schoner afvalwater sluiten aan op het alom heersende gevoel dat we zuiniger moeten omgaan met onze leefomgeving. Onze groene producten werken 100% biologisch en zorgen zo op een duurzame manier voor schoner afvalwater. Zo hopen wij de wereld stukje bij beetje groener te kunnen maken. Op naar een groenere, schonere en duurzamere wereld!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Bent u er klaar voor om met de verwerking van uw afvalwater een bijdrage te leveren een groenere, schonere en duurzamere wereld?

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top