Machinefabriek De Smidse BV

Machinefabriek De Smidse BV

Over ons

Machinefabriek De Smidse BV is een metaalverwerkend bedrijf dat al sinds 1891 in Groenlo is gevestigd en is gespecialiseerd in het produceren, modificeren, reviseren en automatiseren van afsluiters en andere appendages. Eigen producten van De Smidse BV zijn bijvoorbeeld gelaste filterhuizen en pneumatische lineaire aandrijvingen voor afsluiters. Ook het vervaardigen van leidingwerk in alle soorten en maten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, van RVS, staal of aluminium tot exotische materialen zoals duplex, inconel, cunifer etc.

Klanten, veelal handelaren in afsluiters en project- en ingenieursbureaus, bevinden zich in binnen- en buitenland en zorgen voor een wereldwijde afzet van de producten in sectoren als de chemie, petrochemie, offshore, scheepvaart, energievoorziening, voedingsmiddelenindustrie, afvalwater- en drinkwatervoorziening.

Nieuws

Vacatures

Machinebankwerker

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een machinebankwerker die goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken. Producten waar je aan werkt zijn afsluiters in alle soorten en maten, aandrijvingen voor afsluiters, machinedelen zoals assen en flenzen. Zowel het maken van nieuwe producten als ook reparatie en revisie van bestaande producten. In enkele stuks of kleine series. Meestal ben je van begin tot eind met een compleet product bezig dat in binnen- of buitenland wordt gebruikt in sectoren zoals de offshore, petrochemie, energievoorziening, drinkwater en gemalen. Het is een gevarieerde baan waarbij je gaat draaien/frezen/boren, sleutelen, stralen/spuiten, testen en installeren.

Vacatureadvertenties bekijken »

LASSER TIG & MIG/MAG, samensteller

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren lasser die goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken. Producten waar je aan werkt zijn flensverbindingen, leidingwerk en buiscomponenten in enkele stuks of kleine series. Meestal ben je van begin tot eind met een compleet product bezig dat gebruikt wordt in offshore, petrochemie, energievoorziening, drinkwater, gemalen etc. Het gaat hierbij soms ook om gecertificeerde fotolassen volgens ASME of EN/ISO met lasonderzoek (röntgen, magnetisch). Een aantoonbaar lasniveau op niveau 3 of 4 voor TIG en MIG/MAG is daarom een vereiste.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top