Metrohm Nederland

Metrohm Nederland

Over ons

Bij Metrohm ontwikkelen, produceren en distribueren wij innovatieve meetinstrumenten voor chemische analyse. We ondersteunen onze klanten met uitgebreide diensten bij de analyse van ionen en moleculen, zowel in het laboratorium als op de productievloer.

Met klantspecifieke oplossingen op het gebied van titratie, ionchromatografie, spectroscopie en elektrochemie levert Metrohm een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de productiviteit en kwaliteitsborging in laboratoriumanalyse en geautomatiseerde procesanalyse.

Nieuws

Vacatures

Service engineer regio Noordoost NL (m/v)

Metrohm Nederland is een solide en stabiele organisatie. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en ontwikkeling en ‘de mens achter de collega’ wordt zeker niet vergeten. Wij willen de leukste en meest aantrekkelijke werkgever zijn in de wijde omtrek en besteden daar ook veel aandacht aan. Respect voor elkaar staat hoog in het vaandel. Wij zijn momenteel met 35 collega’s.

In de functie van Service Engineer bedien je de klanten met service aan een breed spectrum van onze (lab) apparatuur. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van onderhoud en storingen aan installaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top