Moekotte Groep BV

Moekotte Groep BV

Over ons

Wij bieden innovatieve maatwerkoplossingen aan onze klanten op het gebied van industriële automatiseringen en installaties voor markten als Water & Infra, Industrie en Utiliteit. We dragen bij aan een duurzame en circulaire economie.

Wij ontwikkelden de modulaire software standaard AkvoNova voor de watermarkt. Veel waterschappen maken gebruik van deze standaard, hoewel deze ondertussen ook toepasbaar is voor industriële processen.

Er werken zo’n 250 mensen voor de Moekotte Groep vanuit drie vestigingen, namelijk Apeldoorn, Veendam en Enschede (hoofdkantoor).

Nieuws

Industrie 4.0 in waterobjecten

Industrie 4.0 in waterobjecten

De vierde industriële revolutie. Het is de verbinding en communicatie tussen verschillende systemen en machines waardoor slimme fabrieken en installaties sneller, efficiënter en grotendeels geautomatiseerd werken.

Lees meer »

Vacatures

Senior Cost Engineer E

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de professionaliteit, kwaliteit en continuïteit van een familiebedrijf met 250 collega’s? Klinkt het aanbieden van innovatieve oplossingen aan vooraanstaande bedrijven op het gebied van industriële automatisering, panelen- en modulenbouw en elektrotechniek jou als muziek in de oren?

Kom dan werken bij ons als (Senior) Cost Engineer Elektrotechniek!

Vacatureadvertenties bekijken »

𝗤𝗦𝗛𝗘 𝗖𝗼ö𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿 / 𝗞𝗔𝗠 𝗖𝗼ö𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿

Ben jij onze nieuwe collega die warm loopt voor alle aspecten van QHSE en die dit bij Moekotte gaat coördineren? Weet jij daarnaast met een frisse en vooruitziende blik de certificering binnen Moekotte te borgen en verder uit te bouwen?

Binnen de Moekotte Groep ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, invoering en het onderhoud van het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Jij bent gesprekspartner voor management en collega’s op het gebied van QHSE en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

𝙆𝙡𝙞𝙣𝙠𝙩 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙫𝙖𝙘𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙜𝙤𝙚𝙙?
Heb jij de ervaring en ambitie die wij zoeken én wil je onderdeel worden van een mooi bedrijf in engineering en installatietechniek? Dan komen wij graag met jou in contact.

Heb je nog vragen over de inhoud en de uitdaging van deze functie? Vraag het coen smitshoek of bel op: 06 – 4336 2361!

We vertellen je graag meer over wie we zijn én wat het interessant maakt om bij ons te werken.

#moekotte #vacature #qshecoordinator #kamcoordinator

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top