Morselt Watertechniek BV

Over ons

WIJ MAKEN WEER WATER VAN UW AFVALWATER
Morselt Watertechniek BV is een gespecialiseerd bedrijf dat bijna 30 jaar werkzaam is in afvalwaterbehandelingsinstallaties en water technische componenten voor zowel de industrie als voor de overheid.
Wij zijn continue op zoek naar nieuwe technologieën en doelgerichte oplossingen in de markt. Hiervoor produceren wij onze eigen specifieke zuiveringstechnieken. Daarnaast vertegenwoordigen wij diverse gerenommeerde buitenlandse bedrijven binnen Nederland. Door in te spelen op de wisselende wensen van de klant vinden er voortdurend aanpassingen in het productengamma plaats. Door onze flexibele productiemethoden en die van onze leveranciers, zijn wij in staat om aan uw wensen tegemoet te komen.

De engineering wordt in ons bedrijf te Borne verzorgd. De specifieke kennis en de jarenlange ervaring van onze engineering afdeling neemt de uitdaging aan om uw wensen om te zetten in een passende oplossing. Om dit te realiseren maken wij gebruik van geautomatiseerde systemen. Ook de kennis en ervaring van onze leveranciers is hierbij van groot belang.
Om de service en montage optimaal te laten verlopen beschikken wij over een eigen servicedienst die de montage en inbedrijfstelling ter plaatse oplossingsgericht- en flexibel uitvoeren. Wij beschikken daartoe over een eigen elektromechanische werkplaats, eigen transport- en montagefaciliteiten.

Morselt Watertechniek BV – Moderne technologieën op het gebied van water, afvalwater en afval

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top