Munisense BV

Over ons

Klimaatadaptieve vraagstukken en oplossingen vormen vast ook een belangrijk item op uw agenda. Munisense geeft continu, betrouwbaar en nauwkeurig inzicht in zowel waterniveau als waterkwaliteit.

Wij bieden de oplossing om waterniveau metingen (absolute druk) en waterkwaliteit (geleidbaarheid, opgelost zuurstof, pH en troebelheid) op afstand uit te lezen. Met duizenden Munisense waterniveau meetpunten in meer dan 100 Nederlandse gemeenten, provincies en waterschappen vervullen wij landelijk een leidende rol.

Behalve de data van onze telemetrische watermeters verwerken wij ook handmetingen en loggerdata. Bovendien leveren we een handige online veldwerktool, automatische data validatie en BRO rapportages. En we migreren data van bestaande stijghoogte meetnetten naar de BRO. U ziet, wij bieden zo een totaal oplossing.

Onze telemetrie geeft u hoogfrequent, betrouwbare en inzichtelijke data van gevalideerde waterniveaus in ons online INSIGHTNOW™ platform. Met uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van grondwaterstanden. Met ieder uur een meting, die minimaal iedere dag in het platform zichtbaar is, kunt u vertrouwen op een zeer hoog dienstenniveau. Daarnaast hebt u 24/7 inzicht in de status van uw meetnetwerk. Met een gewaarborgde hoge datagarantie.

Indien gewenst verzorgen wij, samen met een van onze veldwerk partners, de implementatie en het operationeel beheer van waternetwerken.

Al veel gemeenten, waterschappen, provincies, ingenieursbureaus èn particulieren hebben via ons INSIGHTNOW™ platform actueel inzicht in waterniveaus van duizenden meetpunten.

U begrijpt, wij denken ook graag met u mee. Bezoek ons op de stand of bel 071-711 4623.

Munisense bv | Touwbaan 38, A0.08 | 2352 CZ Leiderdorp | Tel. 071-711 4623

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top