Munisense – waterniveau, waterkwaliteit en BRO

Over ons

Munisense biedt de oplossing om waterniveau metingen (absolute druk) en waterkwaliteit op afstand uit te lezen. Met duizenden Munisense waterniveau meetpunten in meer dan 100 Nederlandse gemeenten, provincies en waterschappen vervullen wij landelijk inmiddels een leidende rol.

Behalve van onze telemetrische watermeters verwerken wij ook handmetingen en loggerdata. Bovendien leveren we een handige online veldwerktool, automatische data validatie en BRO rapportages. En we migreren data van bestaande stijghoogte meetnetten naar de BRO. Kortom, ongeacht welke metingen u in uw netwerk doet, wij bieden een totaal oplossing.

Onze telemetrie geeft u hoogfrequente betrouwbare en inzichtelijke data van gevalideerde waterniveaus via ons online INSIGHTNOW™ platform. Met uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage van grondwaterstanden. Met ieder uur een meting, die iedere zes uur via het platform zichtbaar is, kunt u vertrouwen op een zeer hoog diensten niveau.

Daarnaast verzorgen wij samen met een van onze veldwerk partners – indien gewenst – de implementatie van onze watermeters en het operationeel beheer.

Al veel gemeenten, waterschappen, provincies, centrale overheden, bedrijven èn particulieren hebben via ons INSIGHTNOW™ platform actueel inzicht in waterniveaus van duizenden meetpunten. Met een gewaarborgde hoge datagarantie.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op