Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.

Nidec Netherlands B.V.

Over ons

In Sliedrecht hebben we de ambitie om als Nidec Netherlands de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van de watermarkt te worden. Dit doen wij met een goed team, een brede range aan producten, oplossingen, 24/7 service zonder contract, voorraad frequentieregelaars tot 500 kW, eigen paneelbouw en engineering.

Met Intelligent Pump Control reinigt u al uw vuilwaterpompen ongeacht bovenliggend systeem en/of variabele persdruk. Intelligent Pump Control reinigt alleen bij een verstopping. U heeft dus geen last meer van verstoppingen en er worden geen onnodige reinigingen uitgevoerd. Intelligent Pump Control kent twee versies, IPC Lite & IPC Pro: Een unieke oplossing om alle merken vuilwaterpompen in beweging te houden en blokkades van pompen te voorkomen. Toepasbaar in complexe situaties met variabele persdrukken.

Met de Dutch Freestanding of DFS is het mogelijk zeer snel over een gebruiksklare regelaar te beschikken. De voorgemonteerde regelaar, die beschikbaar is in vermogens van 55 kW tot 520 kW, is gebruiksklaar en past zonder extra engineering in een bestaande kastopstelling. De frequentieregelaar is uit het Unidrive M platform van Control Techniques, maar ook de Powerdrive F300 speciaal voor pomp- en ventilatietoepassing maakt onderdeel uit van het leverprogramma.

Met de Commander C frequentieregelaars komen zowel de vertrouwde groene kleur als de Commander naam weer terug op het toneel. Deze general purpose frequentieregelaar is beschikbaar met gratis 5 jaar garantie.

De perfecte match met onze frequentieregelaars zijn de motoren van het merk Leroy-Somer en dan in het bijzonder de Dyneo+ permanent magneet motor. Deze compacte en lichte motor is beschikbaar in IP55 (aluminium en gietijzeren behuizing) en IP23 (stalen behuizing).

Wij werken met een fantastisch team van 54 gedreven mensen, elk met zijn of haar expertise in het vak elektrische aandrijftechniek. Een zeer uitgebreide productenrange van motoren, generatoren en regelaars helpt ons om samen met de klant de beste oplossing voor zijn applicatie samen te stellen. Kwaliteitsproducten die zich kenmerken door de veelzijdigheid, nauwkeurige regelprincipes en herkenbare bediening die consequent in de verschillende vermogens series zijn doorgevoerd.

De kern van ons bedrijf is het team in Sliedrecht, waaronder Jos van de Pol en Theo Haak dat u altijd goedlachs te woord staat, oplossingen bedenkt en uitdagingen in innovatie niet uit de weg gaat. Met een goede voorraad in zowel regelaars als motoren bedienen we de markt snel en Just In Time. Een eigen reparatieafdeling zorgt voor een adequate analyse en gedegen oplossing of reparatie. Onze engineers ontwerpen en realiseren complete projecten, van omschrijving tot schemapakket, het bouwen van de panelen en het schrijven van software. Een team service engineers staat paraat om te ondersteunen op locatie. We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Onze sales engineers binnen en buiten adviseren en zorgen voor de beste aandrijfoplossing en onze back office zorgt voor al het nodige regelwerk op de achtergrond.

Wij zijn trots op ons team en de oplossingen die wij bieden in de markt van elektrische aandrijftechniek. We wekken elektriciteit op met generatoren. We sturen motoren aan met frequentieregelaars, gelijkstroomregelaars en servoregelaars. We leveren de motoren in diverse energieklassen en speciale ontwikkelingen, van precieze servomotor tot enkele Megawatt. We ontwikkelen, schrijven software en engineeren. Met ons team en onze producten gaan wij samen met u “Van droom naar resultaat”.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top