Nord Aandrijvingen Nederland bv

Over ons

NORD produceert, levert, monteert en verzorgt de service van alle soorten tandwiel- en wormwielreductoren, motoren en frequentieomvormers van absolute topkwaliteit.

Elk onderdeel, elke motor en frequentieomvormer wordt uitsluitend betrokken van het moederbedrijf NORD in Duitsland. Kwaliteit en korte levertijden staan hoog in het vaandel bij de NORD-groep. Dankzij een zorgvuldige en goed georganiseerde voorraadhouding is levering van montagedelen te allen tijde verzekerd.

NORD stelt zich ten doel dat de producten en diensten die wij onze klanten op het gebied van mechanische en elektrische aandrijftechniek leveren aan de hoogste eisen voldoen. Karakteristiek voor al onze producten met hun verschillende industriële gebruiksmogelijkheden in Nederland en de omringende landen zijn daarom:

* superieure kwaliteit
* ongeëvenaarde betrouwbaarheid
* lange levensduur
* concurrerende prijzen
* prompte levering
* service en advies ter plaatste en op internationaal vlak

Gemarkeerd product

Vacatures

Service-coördinator

Service-coördinator

Voor uitbreiding van het assemblage- en serviceteam zoeken we een Service-coordinator op full time basis (38 uur per week).

De service-coördinator rapporteert aan de Internal Sales Manager en de Operations Manager.

Functie-inhoud

* Beheren van het dagelijkse proces van het omgaan met geretourneerde goederen (zowel service als NCR / garantie), inclusief analyse van het probleem, identificatie van mogelijke oplossingen, het implementeren van overeengekomen acties en de administratie van kosten / credits aan de klant indien van toepassing.
* Beheren van de buitendienst / locatie.
* Maken van managementrapportages over service-/garantiewerkzaamheden om het management in staat te stellen acties uit te voeren om fouten te elimineren.

Lees verder »
Technisch-commercieel adviseur binnendienst

Technisch-commercieel adviseur binnendienst

Als technisch-commercieel adviseur binnendienst ondersteun je de adviseur buitendienst bij allerlei verkooptaken. Je bent verantwoordelijk voor het technisch en commercieel op de juiste manier verwerken van binnenkomende aanvragen en opdrachten.

* Onze klanten telefonisch adviseren over en ondersteunen bij configuratoren, berekeningen en/of NORD-producten. Ook andere vragen van klanten komen vaak telefonisch bij je terecht.
* Aanvragen van klanten behandelen. Je maakt onder andere afspraken over prijzen en levertijden.
* In nauwe samenwerking met de technisch-commercieel adviseur buitendienst offertes maken en nabellen. Af en toe ga je met de adviseur buitendienst op bezoek bij klanten.
* Telefonisch overleggen met NORD Drivesystems Duitsland over prijzen, techniek en/of levertijden. Ook overleg je met andere afdelingen om nieuwe en lopende opdrachten correct te laten verlopen.
* Orders uitwerken en controleren.
* Verbeterprocessen op de verkoopafdeling initiëren en uitvoeren.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top