NTP BV

NTP BV

Over ons

We zijn specialist op het gebied van duurzaam grondwaterbeheer en werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Hoe complex uw project ook is, wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Persoonlijke benadering, kennis en resultaatgerichtheid kenmerken onze werkwijze en zorgen voor een soepel verloop van uw project.

Van bestrijden grondwateroverlast, beschermen van drinkwaterwinningen, behandelen van verontreinigde waterstromen tot bronwater voor industriële doeleinden.

Wij bieden voor elk watervraagstuk een verantwoorde oplossing op maat. Het is onze uitdaging om een match te maken tussen opdrachtgevers die wateroverlast ervaren en opdrachtgevers die de behoefte hebben aan water.Onze uitgebreide kennis op het gebied van gebiedsgericht grondwaterbeheer, energieopwekking, energiebesparing, grijswater, programmering van software, waterbehandeling, waterzuivering, watersystemen, beheer en onderhoud van installaties, maakt ons al jaren succesvol in de markt van duurzaam grondwaterbeheer. Voortdurend spelen we in op de laatste ontwikkelingen om onze opdrachtgevers de beste oplossing te bieden.

Ook is NTP betrokken bij de energietransitie. Hierbij valt te denken aan warmte/koude uit water. (aquathermie) Mooi voorbeeld hierbij is ons project in Almelo waar wij koude leveren aan het ziekenhuis ZGT en daarbij circa 1 mlj. m3 gas hebben bespaard afgelopen jaar.

Nieuws

Vacatures

Assistent Uitvoerder NTP Midden

Heb jij graag de touwtjes in handen en ben jij een echte verbinder? Als assistent-uitvoerder civiel ben je echt een schakel tussen alle partijen die meewerken aan een project.

Gerrit Spaan, uitvoerder bij NTP, vertelt: “Bij ons maak je als (assistent) uitvoerder echt het complete proces mee. Ik ben als uitvoerder betrokken vanaf de tekentafel tot aan de oplevering.”

Als assistent-uitvoerder ben je samen met de uitvoerder verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de uitvoering van één of meerdere projecten. Met jouw inbreng van expertise op het gebied van organisatie en planning verwachten wij een zo goed mogelijk rendement van het project, een kwalitatief goed en technisch verantwoord product en een tevreden klant.

Vacatureadvertenties bekijken »

Uitvoerder NTP Midden

Heb jij graag de touwtjes in handen en ben jij een echte verbinder? Als uitvoerder civiel ben je echt een schakel tussen alle partijen die meewerken aan een project.

Gerrit Spaan, uitvoerder bij NTP, vertelt: “Bij ons maak je als uitvoerder echt het complete proces mee. Ik ben als uitvoerder betrokken vanaf de tekentafel tot aan de oplevering.”
Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de uitvoering van één of meerdere projecten. Met jouw inbreng van expertise op het gebied van organisatie en planning verwachten wij een zo goed mogelijk rendement van het project, een kwalitatief goed en technisch verantwoord product en een tevreden klant.

Gerrit: “Je krijgt de vrijheid om het op je eigen manier te doen. Hierdoor kun je jezelf een project helemaal eigen te maken.”

Vacatureadvertenties bekijken »

Vakman GWW

Ben jij iemand die buiten graag de handen uit de mouwen steekt en houdt van een no-nonsense cultuur? Vind jij de aanleg van wegen, rioleringen en andere bouwprojecten binnen de infra interessant? Vind je het leuk om in mogelijkheden en oplossingen te denken? Dan is onze functie van Vakman GWW echt wat voor jou!

Vacatureadvertenties bekijken »

Omgevingsmanager

Een opleveringsbarbecue! Na een periode van 8 maanden kan jij tevreden rondkijken als je ziet dat alle omwonenden van de straat enthousiast het eindresultaat beoordelen. Een project waar zij als inwoners ook bij betrokken waren en inspraak hadden en hierdoor ook eigenaarschap voelden. Ja, dit is dan ook jouw verdienste als omgevingsmanager!

Bij NTP kan je de projecten in 3 fases indelen en binnen deze fases speel jij als omgevingsmanager een belangrijke rol en ben jij het gezicht voor alle betrokkenen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top