Observator Instruments

Over ons

Sinds 1924 is Observator geëvolueerd tot een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier in een breed scala van industrieën. Van instrumenten voor meteorologische en hydrologische oplossingen tot lucht- en klimaattechnologie.

Oplossingen boven verwachting. Dat is wat Observator onderscheidt. Wij geloven in het nemen van de extra stap. Het behouden van ons concurrentievoordeel, door innovatie en compromisloze ondersteuning, is de sleutel tot succes. Als een ISO-9001-2015 gecertificeerd bedrijf, passen wij de hoogste kwaliteitsnormen toe op onze producten en systemen.

Observator biedt verschillende meteorologische en hydrologische sensoren, speciaal ontworpen displays en softwaresystemen. Leveringen kunnen variëren van een enkele sensor tot de installatie van een compleet systeem van meteorologische en/of hydrologische meetstations, inclusief telemetrie en gegevensverwerking. Van belangrijke meteorologische factoren – zoals wind, zicht, temperatuur en neerslag – tot hydrologische factoren zoals stroming en golven. Of het nu geïnstalleerd is op een schip, een containerterminal, een luchthaven of op een helipad op een schip of olieplatform.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top