OTT HydroMet GmbH

Over ons

OTT HydroMet helpt professionals, betrouwbare meetgegevens binnen de gehele watercyclus te genereren. We gaan daarbij verder dan het leveren van, voor de hand liggende oplossingen. Samen met onze klanten, ontwerpen we de meest efficiënte oplossing voor de uitdagingen die zij dagelijks aangaan, bij het continue veranderende beheer van het meest kostbare op deze aarde, water.

Ook meteorologische waarnemingen zijn van belang om de kringloop van het water te kunnen monitoren en te voorspellen. Producten voor meteorologische waarnemingen, zijn dan ook al geruime tijd een vast onderdeel van de OTT HydroMet productgroep.

Water is een kostbaar goed, maar een te veel aan water kan overlast veroorzaken. Wij leveren daarom ook systemen die dreigende overlast, veroorzaakt door water, in elke vorm, kunnen monitoren, zoals hoogwater informatie systemen, riool overstort monitoring systemen tot zelfs systemen die de wegdek conditie (water, ijs, sneeuw) monitoren.

OTT HydroMet is trots op het feit dat ze thans bestaan uit zes toonaangevende firma’s (OTT, Hydrolab, ADCON Telemetry, Sutron, Kipp & Zonen and Lufft), die allen hun sporen ruimschoots hebben verdient in deze markten. Door de gigantische ervaring en uitgebreide productrange, kunnen wij nu oplossingen bieden voor de meest complexe vraagstukken. Met al onze producten zijn wij in staat, waar ook ter wereld, data te registeren en deze af te leveren op elke gewenste locatie, op elke gewenste manier, in elke gewenste vorm.

OTT HydroMet helpt u graag verder met het uitwerken van een voor u op maat gemaakte oplossing. Samen met u gaan we graag de uitdaging aan.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op