Panasonic TOUGHBOOK

Panasonic TOUGHBOOK

Over ons

Stof. Druppels. Stoten. Extreem weer. Wat de uitdaging ook is, TOUGHBOOK is gebouwd voor langdurige prestaties. Het TOUGHBOOK assortiment omvat laptops, tablets en handheld apparaten, samen met accessoires variërend van voertuigdocks en houders tot bardcodescanners, smartcardlezers en hot-swap batterijen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Key Account Manager België

Je draagt zorg voor de verdere uitbouw van de Toughbook projecten in België, samen met het Benelux Mobile Solutions team. Met het oog op het halen van je businessplan ga je gericht de markt verkennen om via prospectie je klantenportefeuille en project pipeline uit te breiden. Je verruimt het klantenbestand door het leveren van een kwalitatieve service, door het uitbouwen van een persoonlijk netwerk en het verdiepen van de vertrouwensrelatie met je klanten.
Je finaliseert je inspanningen in samenwerkingsovereenkomsten, houdt je klanten op de hoogte van nieuwe services en producten en bezoekt daartoe op regelmatige basis je klantenplatform om samen met hen bedrijfsresultaten op te volgen en opportuniteiten te detecteren.
Binnen de krijtlijnen van targets en budgetten initieer, stuur en coördineer je salesgeoriënteerde activiteiten om je doelstellingen te halen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top