Powerspex

Over ons

Powerspex is gespecialiseerd in oplossingen voor procesautomatisering, vanaf haalbaarheidsstudie tot aan de software en hardware engineering, paneelbouw, montage, inbedrijfstelling en nazorg. Het bedrijf heeft zich vanuit de energie sector zoals energie centrales ontwikkeld naar verschillende andere markten en verzorgt de proces automatisering van warmtenetten, vergistingsinstallaties, afvalverbranding, chemische industrie, maar bijvoorbeeld ook baggerindustrie.
Powerspex heeft integrale expertise van de processen, de installaties en haar assets en heeft daarmee veel meerwaarde in de automatiseringsprojecten en kan daardoor ook adviseren op werktuigbouwkundig en proces technisch vlak.
De activiteiten worden verrijkt met mogelijkheden op het gebied van simulatie, ATEX advies, een eigen ruime werkplaats en montage en commissioning op locatie. Powerspex is veelzijdig en gespecialiseerd tegelijkertijd. Op deze beurs lanceren wij Powerbrix. Innovatieve proces simulaties specifiek ontwikkeld voor de markten water, warmtenetten en afval- en slibverbranding. Voor meer informatie zie de productomschrijvingen.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top