RLC Roosterreiniger BV

RLC Roosterreiniger BV

Over ons

RLC Roosterreiniger BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van krooshekreinigers. Ruim 25 jaar ervaring maakt ons uw specialist voor alle situaties: van een compacte grijparmreiniger tot een bovenloopreiniger met een hijscapaciteit tot 1500 kilo voor de instroom van bijvoorbeeld een boezemgemaal.

Voor elke instroom hebben wij de oplossing met één van onze verschillende type reinigers: portaalreinigers voor het zware werk, compacte reinigers die bijna opgaan in de natuur of de rijdende middenvariant met tandheugel aandrijving, zelfstandig opererend of geïntegreerd in uw besturingssysteem, al dan niet Turn-Key opgeleverd.

Even dynamisch als onze producten zijn wij dagelijks bezig met ontwikkelingen die tot een nog betere reiniger leiden, continue positiebepaling, frequentie geregelde bewegingen tot slimme PLC toepassingen in combinatie met een touch display. Meer dan 200 stuks staan voor vijzels, poldergemalen, molens, in Engeland en bij energiecentrales wereldwijd.

Naast de nieuwbouw van reinigers verzorgen wij onderhoud aan elk type reiniger van welk fabricaat dan ook, complete revisies en alle bijkomende constructieve werken. Krooshekken (RVS, gegalvaniseerd en/of gecoat), loopbruggen, civiele werken, opknappen/ leveren van stuwen en vistrappen. Snelle levertijden, oplossing gericht meedenken tijdens de realisatie en kant-en-klaar oplossingen zijn voor ons dagelijkse kost. Uiteraard zijn wij ISO 9001 en VCA** gecertificeerd; voor continue kwaliteit en veiligheid. Sinds 2017 ook NEN 1090 gecertificeerd, en sinds 2021 hebben we ook niveau 5 op de CO2 prestatieladder behaald!

Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons voorop, evenals onze snelle en betrouwbare service.

Nieuws

CO2 performance ladder level 5

CO2 prestatieladder niveau 5

Wij hebben niveau 5 van de CO2 prestatieladder behaald. Door ons actief in te zetten om uitstoot van CO2 te verminderen dragen wij bij aan duurzame bedrijfsvoering en projecten!

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top