Sandfirden Technics

Sandfirden Technics

Over ons

Duurzame oplossingen voor Marine en Industrie.

Sandfirden Technics biedt losse motoren en complete generator- en voortstuwingssets met een Scania of AGCO Power diesel-, methanol- en gasmotor.

Wij vertegenwoordigen ook Thordon lagers. Thordon Bearings Inc. ontwerpt en produceert een compleet assortiment polymeerlagers en aslijnproducten voor de maritieme, schone energieopwekking, pomp-, offshore- en industriële markten.

Thordon-producten werken doorgaans met water of droog in langzaam oscillerende toepassingen, waardoor het gebruik van vet of olie wordt geëlimineerd. Alle producten bieden een uitzonderlijke levensduur, een lage wrijvingscoëfficiënt en zijn zeer eenvoudig ter plaatse te installeren.

De lange levensduur en zelf smerende eigenschappen van Thordon-lagers, in combinatie met onze uitgebreide voorraad, maken de combinatie Sandfirden Technics / Thordon-lagers al jaren succesvol in diverse markten.

Nieuws

Vacatures

Project Manager

De werkzaamheden bestaan uit: Het beoordelen van voorcalculaties, opdrachten op technische haalbaarheid en levertijd. Het maken van bestelspecificaties.
Het beantwoorden van technische vragen van klanten (specificaties, installatie voorschriften, etc.) Het opnemen van motorinbouw aan boord van schepen.
Het beoordelen van tekeningen en schema’s conform afspraken. Het ondersteunen van verkoop afdeling op technisch gebied. Het uitwerken van klantspecifieke tekeningen en het volgen van projecten en waar nodig bijsturen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Spuiter

Fulltime of parttime verantwoordelijk voor het zelfstandig spuiten van onze motoren, generatoren, frames en overige zaken in teamverband. Dagelijks houd jij je onder andere bezig met de volgende taken:

De werkzaamheden bestaan uit:

Spuitklaar maken en spuiten van motoren en generatoren.
Spuitklaar maken en spuiten van fundatieframes.
Operationeel houden van spuitcabine en apparatuur.
Assisteren bij het afleverklaar maken van motoren en generator sets.
Assisteren bij het op- en afbouwen van motoren en generatorsets op onze proefstand.
Wij vragen:

VMBO (LTS-) opleiding aangevuld met relevante werkervaring.
Oog voor kwaliteit, veiligheids- en milieu-eisen.
Nauwkeurig kunnen werken.
Je bent daadkrachtig, initiatiefrijk en gedijt het beste bij een optimale relatie met collega’s en leveranciers.

Vacatureadvertenties bekijken »

Elektromonteur

De werkzaamheden bestaan uit: Het aanleggen en aanpassen van bedradingen aan onze producten. De producten bestaan o.a. uit motoren op verschillende brandstoffen en stuurmachines. Verder zorg je voor het bouwen, samenstellen, bedrading, van electrokasten, accukisten en schakelpanelen volgens Sandfirden e-schema’s. En deze monteren en aansluiten op onze producten. Het doorvoeren van aanpassingen/verbeteringen op de Sandfirden e-schema’s en het aanleggen en aansluiten van bedrading aan boord van schepen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top