Schmidt Watertechniek B.V.

Over ons

Schmidt Watertechniek B.V. is een technische handelsonderneming en gespecialiseerde dienstverlener.
Buizen en leidingsystemen zijn ons verbindend element. Levering van alle componenten en serviceoplossingen voor leidingsystemen staan bij ons centraal, maar ook de levering van apparaten, gereedschappen, meetapparatuur, verbruiksartikelen, afdichtingsmaterialen en watermeterputten hebben een belangrijke plaats binnen ons bedrijf.
Wij leveren o.a. nodulair gietijzeren buizen, appendages zoals afsluiters en kleppen, aanboorarmaturen en watermeterbeugels, afdichtingsmaterialen, machines, apparaten, detectie- en meetapparatuur, gereedschappen, hulpmiddelen en toebehoren voor alle soorten leidingsystemen. Met de verkoop van onze producten richten wij ons voornamelijk op de infrasector, gas,- water- en afvalwaterbedrijven, gemeentes, recreatiebedrijven, chemische- en petrochemische industrie, enz.
Ons gespecialiseerde dienstenprogramma bestaat o.a. uit lekdetectieonderzoek, leidingdetectie, capaciteits-, flow- en drukmetingen, afsluiterbediening enz. Tevens beschikken wij over een eigen onderhoudswerkplaats voor complete serviceoplossingen zoals: onderhoud, reparatie, keuringen, calibratie’s enz.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top