Staka Metallics

Staka Metallics

Over ons

Met kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft Staka door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

Bij Staka geloven we in de kracht van innoveren en we focussen constant op het verbeteren van elk aspect van ons product. We hebben hoogstaande productiefaciliteiten waardoor we constant een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Bij Staka werken professionals met passie voor hun werk. Het team bestaat uit een sterke mix van jong en oud waardoor jarenlange ervaring samensmelt met nieuwe inzichten.

Nieuws

Staka introduceert de R-SerieCAM

Staka introduceert de R-SerieCAM

Vanaf 2023 hanteren de Nederlandse netbeheerders één standaard voor aansluitingen van objecten in de openbare ruimte: de Compacte Aansluitmodule (CAM). Speciaal voor het behuizen van de CAM ontwikkelde Staka de R-SerieCAM:

Lees meer »

Vacatures

Meewerkend teamleider (twee ploegen)

Vind je het leuk om een ploeg enthousiaste medewerkers aan te sturen, verbeterprojecten op te pakken en ben je niet te beroerd om zelf de mouwen op te stropen? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Bij Staka ga je een grote dagploeg (25 collega’s) en een kleine, groeiende avondploeg (10 collega’s) aansturen afhankelijk van je dienst. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de productie van rvs kasten en dakluiken soepel en vlotjes verloopt. Hierdoor leveren we uitstekende kwaliteitsproducten en verrassen we onze klanten ook nog eens met snelle levertijden en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Vacatureadvertenties bekijken »

Backoffice medewerker (fulltime)

Ben jij een gedreven Backoffice medewerker die van uitdagingen houdt?
Lees dan vooral verder! Wij, van Staka, zijn op zoek naar een backoffice medewerker die vlot en gedreven de klantorders en offerteaanvragen verwerkt in ons ERP systeem. Je verwerkt inkomende orders en zorgt zodoende voor een betrouwbare planning. Hierdoor krijgen onze klanten tijdig het door hen bestelde product. Jouw belangrijkste uitdagingen zijn: het accuraat en tijdig verwerken van alle klantorders in samenspraak met onze verkopers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top