Staka Metallics
Staka Metallics

Staka Metallics

Over ons

AMBITIEUS, ONDERSCHEIDEND EN BOVENAL KLANTGERICHT SINDS 1958.

Ambitieus, onderscheidend en bovenal klantgericht vertaalt Staka sinds 1958 de wensen van haar opdrachtgevers naar hoogwaardige outdoor montagekasten. Met kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft Staka door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

Onze montagekasten bieden een solide en veilige huisvesting aan alle voorkomende apparatuur en zijn zodoende onmisbaar voor het goed functioneren van infrastructuur, energienetwerken en watersystemen. Tegenwoordig zijn onze montagekasten, in al hun soorten en maten, niet meer weg te denken uit de aanblik van straten en landschappen.

Staka biedt opdrachtgevers een korte doorlooptijd, een hoge leverbetrouwbaarheid en een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding: zowel voor de standaard uitvoeringen als onze maatwerkproducten.

Innovatiekracht is een van onze belangrijkste kenmerken. We denken vooruit en adviseren onze opdrachtgevers graag. Zo haken wij slagvaardig in op veranderende situaties en wensen van onze opdrachtgevers. Staka hecht belang aan een open en transparante samenwerking met opdrachtgevers, leveranciers én medewerkers.

Tijdens de productieprocessen laten we niets aan het toeval over. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en sturen continu aan op kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van klimaatbestendigheid & vandalismewerendheid. We spannen ons tot het uiterste in om opdrachtgevers het beste van het beste te leveren.

Nieuws

Discover the Staka R-Series CAM version

Ontdek de Staka R-Serie CAM uitvoering

Vanaf 2023 gaan de Nederlandse netbeheerders de CAM standaard voorschrijven voor aansluitingen van objecten in de openbare ruimte, Staka ontwikkeld daarom een speciale ‘CAM uitvoering’ van haar R-Serie Buitenkasten.

Lees meer »

Vacatures

Expeditie/magazijnmedewerker

Vind jij het leuk om pakketjes te ontvangen, dan ben je bij Staka op de juiste plaats!
Als expeditie magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de expeditie en het magazijn binnen Staka, de inkomende goederenstroom van leveranciers en de verzending naar klanten. In deze functie beheer je het magazijn, pickt orders, bewaak je de voorraad en voer je controles uit. Daarnaast zorg je voor de expeditie waarbij je dagelijks contacten met externe transporteurs hebt. Je hebt ervaring met expeditie en het bijhouden van magazijnen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Verkoopmedewerker binnendienst

Weet jij 10 manieren om een rvs kast te verkopen? Lees dan vooral verder!

is op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker binnendienst die de behoeften onze klanten perfect vertaalt naar een passend product. Je staat de klanten telefonisch te woord en verzorgt de offerte. Natuurlijk volg je de offerte op totdat deze is omgezet naar een order. Je zorgt voor de coördinatie en afstemming met de klant en onze interne organisatie. Je bent in staat om er voor te zorgen dat onze klant het bestelde product; een rvs kast of dakluik, conform onze kwaliteitsnormen op tijd geleverd krijgt. Je belangrijkste uitdaging is: zorgen voor een tevreden klant die graag weer koopt bij Staka.

Vacatureadvertenties bekijken »

Tig lasser (twee ploegen)

Staka zoekt een fulltime tig lasser die roestvaststalen schakelkasten en dakluiken zelfstandig samenstelt en af last.

In een twee ploegensysteem werk je in een moderne, schone en opgeruimde werkplaats in een team van bevlogen vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Je gaat aan de slag met het lassen van rvs kasten en dakluiken, zorgt voor een kwalitatief goede en nette lasverbinding waarbij je werkt volgens de geldende voorschriften met betrekking tot arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Vacatureadvertenties bekijken »

Medewerker Poedercoating

Als poedercoater ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van een oppervlakte laag op producten volgens de gewenste kwaliteitseisen en bewerkingsvoorschriften. Tevens heb je ook de volgende functietaken; beoordelen van de te spuiten producten op krassen en deuken, het inhangpatroon bepalen, inhangen en afhalen en de eindcontrole van het gecoate product.

Jouw taken zijn onder andere: conform planning coaten van kasten en dakluiken; bewaking van kwaliteit en productiviteit; ophangen en afhalen van te coaten producten; het bedienen van mengers/spuitpistool; wegen en meten van grondstoffen; de werking van de spuitkoppen/spuitpistool controleren en eenvoudige storingen zelfstandig oplossen.

Gewenste vaardigheden
• ervaring met poeder coaten;
• van voldoende postuur zijn in verband met de hoogte van de poedercoat lijn;
• fysiek gezond zijn in verband met het ophangen en afhalen van producten;
• gewenst niveau: Mbo 2/3.

Vacatureadvertenties bekijken »

Meewerkend teamleider (twee ploegen)

Als meewerkend teamleider motiveer je medewerkers, bewaak je de voortgang van het productieproces en verdeel je de taken. Daarnaast overleg je met je collega teamleider en de productiemanager over knelpunten en je lost ze op. Je initieert verbetervoorstellen en coacht medewerkers. Je werkt in een twee ploegensysteem.
Gewenste vaardigheden
• Afgeronde MBO 4 opleiding richting metaal;
• Drie of meer jaren leidinggevende ervaring als voorman in ploegendienst;
• Twee of meer jaren ervaring in een productieorganisatie;
• Coaching vaardigheden.
• Specifieke kwaliteiten: collegiaal, communicatief, eerlijk, flexibel, kwaliteitsgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurig, respect- en tactvol, resultaatgericht, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wat wij bieden:
• Salaris € 3.500, afhankelijk van opleiding, werkervaring en achtergrond + 14% ploegentoeslag;
• Goede secundaire voorwaarden;
• 25 snipperdagen + 13 adv-dagen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top