Staka Schakelkasten

Over ons

AMBITIEUS, ONDERSCHEIDEND EN BOVENAL KLANTGERICHT SINDS 1958.

Ambitieus, onderscheidend en bovenal klantgericht vertaalt Staka sinds 1958 de wensen van haar opdrachtgevers naar hoogwaardige outdoor montagekasten. Met kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft Staka door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

Onze montagekasten bieden een solide en veilige huisvesting aan alle voorkomende apparatuur en zijn zodoende onmisbaar voor het goed functioneren van infrastructuur, energienetwerken en watersystemen. Tegenwoordig zijn onze montagekasten, in al hun soorten en maten, niet meer weg te denken uit de aanblik van straten en landschappen.

Staka biedt opdrachtgevers een korte doorlooptijd, een hoge leverbetrouwbaarheid en een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding: zowel voor de standaard uitvoeringen als onze maatwerkproducten.

Innovatiekracht is een van onze belangrijkste kenmerken. We denken vooruit en adviseren onze opdrachtgevers graag. Zo haken wij slagvaardig in op veranderende situaties en wensen van onze opdrachtgevers. Staka hecht belang aan een open en transparante samenwerking met opdrachtgevers, leveranciers én medewerkers.

Tijdens de productieprocessen laten we niets aan het toeval over. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en sturen continu aan op kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van klimaatbestendigheid & vandalismewerendheid. We spannen ons tot het uiterste in om opdrachtgevers het beste van het beste te leveren.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op