STC Trade B.V.

Over ons

STC Trade is een bedrijf dat zich richt op duurzame innovaties zoals kunststof zeewater filters voor de scheepsbouw en de maritieme industrie. Wij bieden een alternatief voor de gebruikelijke corroderende metalen filters.

De oplossing van STC Trade: filters van Hoge Dichtheid Polyetheen (HDPE) en wierpotten van glasvezelversterkte kunststof (GRE of GRVE), maar tevens ook van HDPE. Zowel HDPE als GRE is uitermate bestand tegen corrosie door zeewater, chemische middelen en aangroei van organismen en algen. Hierdoor is de levensduur aanzienlijk hoger, waardoor de uiteindelijke kosten een stuk lager uitkomen. Feitelijk is HDPE een zeer duurzaam materiaal met een oneindige levensduur. Een ander voordeel is het ontwerp: de filters zijn licht in gewicht, waardoor ze gemakkelijk door één persoon kunnen worden opgetild en gereinigd. De filters worden ontwikkeld onder de naam Perfoplast™.

STC Trade is gevestigd in Nederland en heeft in 2009 met succes de HDPE-filters in de Nederlandse superjachtindustrie geïntroduceerd. Meer dan 1000 filters zijn inmiddels geïnstalleerd op verschillende superjachten over de hele wereld.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top