Steelfast BV

Over ons

Steelfast is een importeur van fasteners, richt zich rechtstreeks op u als eindverbruiker en biedt oplossingen voor de diverse industrieën. Onze opdrachtgevers zijn actief in onder meer maritiem, offshore(wind), maak-, procesindustrie, constructiebouw, infra, apparatenbouw, leidingwerk, machinebouw en alles op het gebied van waterbeheer, pompen en zuiveringsinstallaties.

Wij hebben een brede voorraad aan standaard DIN genormeerde fasteners in RVS of staal (8.8/10.9/12.9), verzinkt, thermisch verzinkt of zinkflake, ook ruime mogelijkheden voor specials. En studbolts in diverse ASTM kwaliteiten. We gaan verder waar andere stoppen!

Steelfast levert niet alleen standaard fasteners volgens norm en special fasteners, maar bijvoorbeeld ook hittebestendige en exotische producten. Denk hierbij aan exotische materialen zoals Q&T-staal, Duplex®, Superduplex®, Hastelloy®, Inconel®, Monel®, Nitronic®, Ferralium® en Carpenter®. En Amerikaanse materialen in overeenstemming met ASTM, ASME, ANSI en NACE.

Niets is ons te gek! Steelfast is voor u het adres als het gaat om bouten, moeren, stangen, tapeinden, die gedraaid en/of gefreesd moeten worden. Ook hiervoor geldt “snelheid en kwaliteit” is ons onderscheidend vermogen. Wij zijn in staat om tot grote diameters producten met gerolde draad te leveren in diverse materiaal- en draadsoorten (UNC, UNF, BSW, BSF, NPTF, G”, BA en trapezium).
Eventueel voorzien van een certificaat volgens norm:
* EN/ISO 10204-3.1 of 3.2
* PED97/23EC, PED 2014/68/EU
* AD2000, NACE

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top