Sulteq Pompen en Revisie / Sulteq Distributie Allweiler

Over ons

Sulteq B.V. is een merkonafhankelijk revisiebedrijf voor rotating equipment in de breedste zin van het woord. Bovendien tevens een groothandel en inkooporganisatie voor centrifugaalpompen, toebehoren en accessoires voor de algemene industrie en de civiele en agrarische sector.

Sulteq is officieel importeur voor een aantal gerenommeerde pompfabrikanten welke al jaren garant staan voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Met de juiste technische kennis en tientallen jaren ervaring in ons vakgebied is Sulteq in 2007 door de huidige eigenaren opgericht, die allen een lang verleden hebben in pompen en rotating equipment.

Wij zijn uitstekend in staat gebleken voor elke pomptoepassing de juiste producten te selecteren en te leveren. Door steeds naar nieuwe ontwikkelingen in de markt te kijken en deze in samenwerking met onze fabrikanten om te zetten in nieuwe innovaties, spelen wij een steeds belangrijkere rol. Op onze website kunt u informatie vinden over onze “standaard” producten en diensten. Daarnaast kunt u uiteraard ook voor de “specials” bij ons terecht.

Bij ons zusterbedrijf Sulteq Distributie Pompen kunt u terecht voor het complete productenpakket uit het programma van Allweiler Pumpen en Dan Pumps. Sinds maart 2012 is Sulteq distributie Allweiler, actief als exclusief distributiepartner voor de Nederlandse markt.

Allweiler GmbH, onderdeel van de CIRCOR Business Unit, heeft Sulteq B.V. na een uitgebreide selectie procedure, aangewezen als geautoriseerd service en distributiepartner. Reden hiervoor was het optimalisatieproces van verkoop en servicekanalen, om door herstructurering op lokale markten in de diverse landen concurrerend te blijven.

Mede door de jarenlange ervaring in ’’pompenland’’ van de diverse medewerkers, de toegevoegde waarde met betrekking tot after sales, reparatie en revisie mogelijkheden in samenwerking met het zusterbedrijf Sulteq pompen en revisie, heeft Allweiler in Sulteq de perfecte partner gevonden.

Allweiler is als eerste pompfabrikant in Duitsland, sinds 1860 gespecialiseerd in de fabricage van pompen voor o.a. de scheepvaart, offshore, petrochemie en algemene machinebouw. De hoogwaardige producten uit het Allweiler programma zijn het resultaat van jarenlange ervaring, de beste materialen en innovatieve productontwerpen. Daarnaast hebben betrouwbaarheid, deskundigheid en marktgerichtheid mede bijgedragen aan de stevige marktpositie die het heden bezit. Het programma bestaat o.a. uit centrifugaalpompen, driespillige schroefpompen, propellerpompen, slangenpompen, enkelwormpompen, tandradpompen en mazeratoren.

De samenwerking met Sulteq B.V., zal door korte en directe communicatielijnen met de productspecialisten, voor u als klant voordelen bieden met betrekking tot snelle reacties op vragen, aanvragen en selecties. Bovendien hebben wij direct toegang tot vele technische detail informatie, voorraadbestanden, (oude) stuklijsten/artikelnummers etc. via het Allweiler informatiesysteem.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top