Triflex BV

Over ons

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen met uitgebreide kennis van en ervaring in hoogwaardige oplossingen voor ieder oppervlak. Triflex’ producten dragen bij aan de veiligheid, het comfort en een optimale beleving van de gebruikers. Zo ook als het gaat om grond- en waterbouw.

Regen, wind en warmte: mechanische, thermische en chemische belastingen opgelegd door het milieu testen alle waterdichtheid. Met de afdichtingssystemen van Triflex worden o.a gemalen, waterzuiveringen, bruggen, wandeldekken, sluizen en wegen voorzien van volledige antislip, naadloze en waterdichte afwerkingen. Triflex producten zijn hoogwaardig, duurzaam en garanderen jarenlange bescherming.

Triflex zal dit jaar aanwezig zijn op Aqua Nederland digitaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden met Triflex? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

cropped-28

Vacature Rayonmanager Wegen

Wij zoeken een Rayonmanager wegen, iemand met verstand van lijnen. Weet jij alles over rechte lijnen, kromme lijnen, lijnen op de weg en bovenal: hoe jij deze lijnen allemaal richting Triflex kunt laten leiden? Ben jij een expert op het gebied van wegmarkeringen, wegen en infrastructuur of ben je bereid dit te leren? Ben jij in staat om met een enthousiaste houding en uitgebreide kennis nieuwe deuren te openen, om daarnaast met oprechte belangstelling bestaande relaties verder te versterken ? Lees dan snel verder, want dan zoeken we jou!

Lees verder »

Neem contact met ons op