Van Geffen Reliability & AES Benelux BV
Van Geffen Reliability & AES Benelux BV

Van Geffen Reliability & AES Benelux BV

Over ons

van Geffen Reliability

Expertise: Verbetering van de betrouwbaarheid en prestaties van rotating equipment, constructies en leidingwerk systemen. Van Geffen Reliability biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van machine- en constructie monitoring én analysis.

Onze uitgebreide expertise in de analyse van gegevens, veldmetingen en computationele modellering maakt ons tot uw ideale betrouwbaarheidspartner voor de analyse, oplossing en preventie van problemen op alle gebieden van dynamica en structurele mechanica, inclusief trillings- en vermoeiingsbreuken.

Als trotse leden van de AES Reliability Group zijn we er trots op om samen met onze zusterbedrijven onafhankelijk advies en een scala aan assetmanagementdiensten, anti-vibratie- en conditiebewakingsproducten en training te bieden die klanten kunnen helpen kosten te verlagen, de beschikbaarheid te vergroten en de betrouwbaarheid te verbeteren .

AESSEAL Benelux BV
Productie van allerlei soorten sealing devices voor roterende apparatuur. Naast stopbuspakkingen leveren wij ook componentafdichtingen, patroonafdichtingen (enkel, dubbel & gas), seal ondersteuningssystemen en lagerbescherming. Net als ons zusterbedrijf van Geffen Reliability, is de strategie van AESSEAL ook betrouwbaarheid. Door juiste keuzes te maken van afdichtingen en systemen garanderen we lange prestaties, hoge MTBF en lage onderhoudskosten.

Nieuws

Vacatures

Machinery Diagnostics & Reliability Engineer

Als Machinery Diagnostics & Reliability engineer hou jij je dagelijks bezig met de kern van ons bedrijf: het voorkomen en oplossen van problemen met machines. Dit kan gaan om alle typen roterend equipment: van motoren, pompen en ventilatoren tot tandwielkasten, generatoren en urbines.

Je krijgt de kans jezelf te verdiepen en ontwikkelen in een uniek vakgebied met sterke technologische ontwikkelingen en een veelbelovend toekomstperspectief. Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie waarin initiatieven en capaciteiten volledig ontplooid en gewaardeerd zullen worden.

Door jouw machinekennis in combinatie met moderne meet- en inspectietechnieken (trillingen-, 3D-, infrarood-, etc.) monitor en doorgrond je machineproblemen en voorzie je de klant van een passend advies voor een betrouwbare machine of machinepark.

Vacatureadvertenties bekijken »

TECHNICAL SUPPORT ENGINEER

AESSEAL Benelux ervaart steeds meer dat klanten vertrouwen op de kennis en ervaring van leveranciers en dat ze meer technische ondersteuning en ON SITE services eisen. Om aan deze behoeften te voldoen, is AESSEAL Benelux momenteel op zoek naar een functie van Technical Support Engineer (M/V). De verantwoordelijkheid van deze persoon is het ondersteunen van het binnendienst verkoopteam met de dagelijkse technische activiteiten en het buitendienst verkoopteam voor alle specifieke technische vereisten van de klant. Deze functie bevat een goede balans tussen kantoorwerkzaamheden en nevenactiviteiten en dit voor de gehele Benelux (Nederland, België en GH Luxemburg). De activiteiten/agenda worden in overleg met de Benelux Sales Manager gepland.
“Onze klanten streven naar verbeterde betrouwbaarheid” en dit is ook wat AESSEAL als bedrijf wil uitstralen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Officemanager / Administratief medewerker

Zoek jij een baan waarin je regelt, ondersteunt en ontzorgt? Vind jij het leuk om in een groeiend technisch gespecialiseerd bedrijf in trillingsmeettechniek te werken? En ben je op zoek naar een functie waar echt géén één dag hetzelfde is? Reageer dan vandaag nog op de parttime vacature van Officemanager bij Van Geffen Reliability in Den Bosch (Empel).

Van Geffen Reliability is wereldwijd betrokken bij het predictief en preventief onderhoud in met name scheepvaart en industrie. Stap jij mee op hun schip?

Wat ga je doen als officemanager bij Van Geffen Reliability?

Je zorgt ervoor dat alles van A tot Z is geregeld zodat alles vlekkeloos op kantoor en daarbuiten verloopt. Ook als een planning last minute wijzigt, staat een goede en snelle service richting de klant voorop. Jouw collega’s hoeven zich dankzij jou ook dan geen zorgen te maken over randzaken. Daarnaast ben je de telefoniste, gastvrouw en verzorg je secretariële ondersteuning.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top