Veolia Water Technologies Netherlands

Over ons

Wij zijn Veolia Water Technologies. We know water. Water is onmisbaar in het productieproces en te kostbaar om maar eenmaal te gebruiken. Onze missie? Resourcing the world – water duurzaam en efficiënt (her-)gebruiken met behulp van innovatieve waterbehandelingsinstallaties en -services.

Veolia Water Technologies biedt een uitgebreid assortiment standaard producten voor industrieën, overheidsinstellingen, laboratoria en ziekenhuizen. Naast producten leveren wij services, zoals onderhoudscontracten, online monitoring op afstand (Hubgrade), verbruiks- en reserveonderdelen, tijdelijke installaties en chemische waterconditionering.

Al onze technieken zijn gericht op het produceren van de juiste waterkwaliteit, het behoud van het milieu en het besparen van kosten. Dit doen wij met innovatieve, bewezen en circulaire technologieën voor de behandeling van grondwater, oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en het hergebruik of de zuivering van stedelijk en industrieel afvalwater.

Wij hebben eigen productiefaciliteiten en zijn daardoor in staat om onze, kwalitatieve en vooraf geteste producten snel en efficiënt te leveren. Op basis van wereldwijde referenties en ervaringen, innoveren en verbeteren wij continu onze producten. Door te luisteren naar de wensen van de klant, blijft Veolia Water Technologies zich doorontwikkelen en leveren wij “state-of- the-art” producten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top