Verder Nederland

Over ons

Verder Liquids divisie
De Verder Liquids Divisie produceert 8 verschillende merken innovatieve, betrouwbare kwaliteitspompen. Hiermee wordt het grootste deel van alle pompapplicaties en -problemen effectief opgelost. De Verder Liquids Divisie heeft vestigingen in 28 landen, om u zo op lokaal niveau niet alleen van advies te kunnen dienen maar ook ter plekke de beste service en after-sales te kunnen bieden.

Verder BV – Passion for pumps!
Pompen zijn cruciale schakels in bedrijfsprocessen. Dus wilt u niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een snelle levering en vakkundige service. Daarom denken en handelen wij bij Verder BV vanuit uw proces, applicatie en specifieke wensen. Deze zijn bepalend voor de keuze van de juiste pomp. Al meer dan 100 jaar onderscheiden wij ons als een betrouwbare partner als het gaat om pompen, omdat onze medewerkers uw proces en uitdagingen kennen. Dankzij deze kennis bieden wij u altijd de best passende pompoplossing.

Ons doel is u de beste oplossing voor uw pompproces te bieden, waarbij wij gebruik maken van onze ervaring en ons betrouwbare en complete programma pompen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met onze service- en engineeringsdiensten. U kunt bij ons uw volledige behoefte aan pompen en pompsystemen onderbrengen, het maakt daarbij niet uit of het gaat om een nieuwe pomp voor uw productieproces, planmatig of incidenteel onderhoud, de levering van vervangingsdelen: wij staan voor u klaar.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top