VTN Veiligheidstechniek Nederland
VTN Veiligheidstechniek Nederland

VTN Veiligheidstechniek Nederland

Over ons

Al ruim 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen en stationaire en draagbare gasdetectie oplossingen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Met recht mogen wij ons een toonaangevende totaalleverancier noemen voor onder andere brandweer, politie, defensie en industrie in Nederland.

Nieuws

Vacatures

Servicemonteur Gasdetectie

Veiligheidstechniek Nederland (VTN) groeit zowel in kwaliteit als in omvang. Om deze reden zoeken we voor 40 uur per week een nieuwe klantgerichte en zelfstandige collega:

Servicemonteur Gasdetectie (m/v)

Als Servicemonteur Gasdetectie houd je je zowel intern als extern bezig met het verrichten van onderhoud aan stationaire en draagbare gasdetectoren. Draagbare gasdetectoren kunnen zowel bij VTN in Oss als op locatie bij klanten worden gekalibreerd en onderhouden. Daarnaast zijn er in het gehele land bedrijven die beschikken over stationaire gasdetectoren, vast opgestelde meetapparatuur voor detectie van een variëteit aan gassen. Van parkeergarages tot een raffinaderij en van een heel grote koelcel tot een kerncentrale. De meetapparatuur schakelt soms alleen een alarm in, maar legt in andere gevallen een heel bedrijf stil. Kortom, je komt van alles tegen en maakt van alles mee.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top