Wavin Nederland B.V.

Wavin Nederland B.V.

Over ons

Wavin is een innovatieve wereldmarktspeler op het gebied van oplossingen in de bouw- en infrastructuur. Gesteund door meer dan 60 jaar ervaring, zijn wij in staat om enkele van de grootste uitdagingen ter wereld aan te pakken: watervoorziening, sanitair, klimaatbestendige steden en gebouwprestaties.

Bij Wavin richten we ons op het creëren van positieve veranderingen in de wereld. Onze passie is het bouwen van aangename en leefbare plekken voor mens en dier. We werken samen met gemeentes, ingenieurs, planners en installateurs om onze steden toekomstbestendig, comfortabel en energiezuinig te maken.

Wavin maakt deel uit van Orbia, een collectief van bedrijven die met elkaar verbonden zijn door één gemeenschappelijk doel: het leven over de hele wereld verbeteren en ondersteunen. Wavin heeft meer dan 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd en opereert onder merken als Wavin, Amanco en Pavco.

Nieuws

Vacatures

Vacature Stage Marketing

Voor de Marketingafdeling van Wavin Nederland, gevestigd in Hardenberg, bieden wij doorlopend stageplaatsen op het gebied van Marketing. Kom jij ons team versterken? Neem contact op of stuur alvast je sollicitatie naar people.services.nl@wavin.com.

Wij bieden een interessante, afwisselende en bovenal leerzame stage bij een internationale marktleider waar je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt uiteraard rekenen op goede begeleiding en een passende stagevergoeding.
Bereikbaarheid
Je gaat werken op het hoofdkantoor van Wavin Nederland welke is gevestigd in Hardenberg. Deze vestiging van Wavin met ruim 350 medewerkers ligt op loopafstand van het NS-station in Hardenberg en kent een goede bereikbaarheid. Vanaf Zwolle of Emmen reis je in slechts een half uur naar Hardenberg.
Interesse?
Wacht dan niet en stuur je sollicitatie naar sollicitaties.nl@wavin.com.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top