YP Your Partner

Over ons

Vergaande digitalisering, koppeling van netwerken en zelfdenkende systemen. De wereld verandert momenteel sneller dan ooit.

De in eigen huis ontwikkelde applicatie C.A.R.S (Complete Automation & Reliability Suite) monitort, controleert en stuurt bij. C.A.R.S koppelt en analyseert alle data en voorspelt de onderhoudsbehoefte. Dat betekent voor u: Een hogere up-time, betere prestaties en lagere kosten. Dit maakt ons Your Partner voor nu en in de toekomst!

24/7 monitoring en control oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met het in eigen huis ontwikkelde C.A.R.S platform, op basis van de premium Microsoft Azure technologie, bieden wij u betere klantrelaties en betere resultaten op service en de operatie.

✅ The Industrial Internet of Things (IIoT)
Met C.A.R.S bent u in staat om proactief vanuit iedere locatie – waar ook ter wereld – machines en installaties te monitoren, beheren en te bedienen. De volgende uitdaging altijd één stap voor!

✅ Realtime processing van Big Data
C.A.R.S ontzorgt u door data centraal te verzamelen en te analyseren. Zo zet C.A.R.S uw data om in waardevolle informatie. Het combineren van data en proceskennis leidt constant tot nieuwe inzichten.

✅ Predictive Maintenance
De informatie uit uw (big) data geven u een volledig inzicht in de onderhoudsstatus. Hierdoor kunt u proactief anticiperen en grip houden op de onderhoudskosten.

✅ Slim samenwerken vandaag én in de toekomst
De ontwikkelingen gaan snel en de complexiteit neemt steeds meer toe. Werkend vanuit het C.A.R.S collectief kunt u zich volledig richten op uw core business, wij zorgen er voor dat u over de hoogste kwaliteit data beschikt.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op