Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Op 17, 18 en 19 maart 2020 vindt hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal Georiënteerd

De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

86% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

76% van de bezoekers komt volgend jaar zeker weer

92% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor €5,00 per auto.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Aqua Nederland Vakbeurs u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Ruimere opzet van de beursvloer

Door de komst van een extra roltrap in het midden van Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. Daarnaast spelen we in op de wensen van de bezoekers en exposanten door de plattegrond anders in te delen. Voor u betekent dit dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen. Ook zijn er meer ruimtes voor u en uw relaties ingericht om te netwerken en ligt de focus op de bovenverdieping op een uitgebreid kennisprogramma en de belangrijkste innovaties uit de markt.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

“De Aqua Nederland Vakbeurs is een absolute 'must' voor een ieder geïnteresseerd in de afvalwater- en drinkwaterindustrie.”

S. Heije – Danfoss B.V.

“AquaNL een bron van inspiratie en innovatie.”

M. Laanen - Geonwater B.V.

“Aqua Nederland, waar water en techniek samen komen.”

B. Staal - BEST Instruments