Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Op 17, 18 en 19 maart 2020 vindt hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal Georiënteerd

De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

86% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

76% van de bezoekers komt volgend jaar zeker weer

92% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Ruimere opzet van de beursvloer

Door de komst van een extra roltrap in het midden van Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. Daarnaast spelen we in op de wensen van de bezoekers en exposanten door de plattegrond anders in te delen. Voor u betekent dit dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen. Ook zijn er meer ruimtes voor u en uw relaties ingericht om te netwerken en ligt de focus op de bovenverdieping op een uitgebreid kennisprogramma en de belangrijkste innovaties uit de markt.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

“De Aqua Nederland Vakbeurs is een absolute 'must' voor een ieder geïnteresseerd in de afvalwater- en drinkwaterindustrie.”

S. Heije – Danfoss B.V.

“AquaNL een bron van inspiratie en innovatie.”

M. Laanen - Geonwater B.V.

“Aqua Nederland, waar water en techniek samen komen.”

B. Staal - BEST Instruments