Waarom deelnemen

Op 23, 24 & 25 maart 2021 vindt hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. In 2021 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren. Nieuwe speerpunten in het programma zijn klimaat, delta en energietransitie.

Bekijk de video hiernaast om een goed beeld te krijgen van Aqua Nederland Vakbeurs.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal georiënteerd

Aqua Nederland Vakbeurs is de enige nationaal georiënteerde watervakbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance, NWP en KNW, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

Feiten en cijfers op een rij

86% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

76% van de bezoekers komt volgend jaar zeker weer

92% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Alle service-onderdelen

Altijd ondersteuning

Het beursteam staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor €6,00 per auto.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte stand: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer. Aankomende editie worden de cateringpunten nóg uitgebreider.

Promotieservice

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Aqua Nederland Vakbeurs u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een uitnodiging bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Beursvloer Aqua Nederland breidt uit

Door de komst van Next Level, de vernieuwde moderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. Aankomende editie is de plattegrond op de benedenverdieping veranderd. We hebben hierin de wens van de bezoeker gevolgd om een andere beursbeleving te creëren. Daarnaast zorgt deze indeling ervoor dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen. Ook is er meer ruimte voor u en uw relaties ingericht om te netwerken.

Wij helpen u aan de juiste standlocatie voor een optimale deelname.

Bent u een leverancier op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie? Dan is hal 1 voor u bij uitstek dé marktplaats om uw product of dienst goed onder de aandacht te brengen.  Bent u een ingenieurs- en adviesbureaukennisinstellingopleider of een specifieke leverancier gericht op klimaatdelta of energie? Verenig u dan met de partijen op Next Level om de bezoeker te adviseren of kennis te laten maken met uw oplossingen. Bekijk hieronder de plattegrondindeling. Klik op de plattegrond om in te zoomen op de details.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

“De Aqua Nederland Vakbeurs is een absolute 'must' voor een ieder geïnteresseerd in de afvalwater- en drinkwaterindustrie.”

S. Heije – Danfoss B.V.

“AquaNL een bron van inspiratie en innovatie.”

M. Laanen - Geonwater B.V.

“Aqua Nederland, waar water en techniek samen komen.”

B. Staal - BEST Instruments
Scroll naar top