Acquaint’s grootste mijlpalen van 2021

Beschrijving

๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ
Het is geen geheim dat Acquaint in 2021 een grote stap heeft gemaakt wat betreft internationalisering. De Pipe Scanner, Acquaintโ€™s externe inspectietool, wordt al in veel verschillende landen binnen Europa ingezet. Maar dat is niet alles! In juli gingen er een aantal koffers met daarin de Pipe Scanners richting de Verenigde Staten. Toen besefte het team dat de doorontwikkeling van deze innovatieve technologie in rap tempo is gegaan.

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป
Na bovenstaande alineaโ€™s is het geen verrassing dat Acquaint op zoek was, en nog steeds is, naar partners in en buiten Europa. Een halfjaar geleden is er een partnertest gepubliceerd op LinkedIn en dit heeft zijn vruchten afgeworpen! Het team is uitgebreid met partners in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten.

Acquaintโ€™s missie is het bijdragen aan een wereldwijde toekomstbestendige watervoorziening. Het is dan ook belangrijk dat de partners dezelfde belangen behartigen en zich, samen met Acquaint, inzetten voor deze missie.

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐—พ๐˜‚๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ
Eind 2021 zijn de Inspection Engineers van Acquaint, in samenwerking met GMB, bezig geweest met de langste inspectie tot nu toe. In drie runs werd een ruwwaterleiding van Dunea, van in totaal 40 kilometer, door hen geรฏnspecteerd. Naast het feit dat dit de langste inspectie ooit was, werd de conditie van de leiding bepaald met behulp van de Aquabrella. De Aquabrella is een inspectietechnologie die nog niet veel leidingen heeft gepasseerd, kortom: een tool die het afgelopen jaar veel (door)ontwikkelingen kent.

Door de lengte van de leiding waren de inspectiedagen lang. Van de tool lanceren in het donker, naar de tool ontvangen in het donker. Uiteindelijk is de inspectie volgens plan verlopen. De inspectietool is dan ook onbeschadigd uit de leiding gekomen. Wat een prestatie van het gehele team!

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top