Als enige actief in de gehele waardeketen

Beschrijving

GMB zet zich al ruim een halve eeuw in voor waterkwaliteit, waterveiligheid en een circulaire economie. Met onze multidisciplinaire projecten dragen we bij aan een duurzame waterketen, maar we zorgen ook dat we – in Nederland als waterland – droge voeten blijven houden. Onze kennis van bouw en infra zetten we ook in voor haventerreinen en de industrie.

De specialismen van GMB hebben we ondergebracht in zes clusters die nauw met elkaar samenwerken. GMB Services en GMB Waterkwaliteit & installaties gaan hierin nog een stap verder om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Waterschappen en drinkwaterbedrijven kunnen bij deze clusters terecht met vraagstukken in alle fasen en op alle gebieden.
We zijn als enige partij in de volledige waardeketen actief. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij een waterzuivering het gehele proces oppakken, van ontwerp tot in bedrijf nemen en 3D opleveren. Vervolgens pakken we het beheer en onderhoud op, en bij latere aanpassingen adviseren we over optimalisaties of verbeteringen. De werkzaamheden van onze clusters vullen elkaar perfect aan. Én u krijgt vanuit GMB te maken met één vast aanspreekpunt. Zo ontzorgen wij u volledig.
Bovendien zijn we multitechnisch. Met procestechnologie, elektrotechniek, werktuigbouw, civiel, constructies, milieu en gastechnieken hebben we vrijwel alles wat er op een zuiveringsinstallatie gebeurt in eigen huis. Ook zijn wij continu bezig met verbeteren en innoveren, bijvoorbeeld met aquathermie en digitalisering.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top