AQA…? Nu Beuker AQA!

Beschrijving

Beuker AQA (voorheen beter bekend als Aqa Hydrasep B.V.) is de nieuwste aanwinst van Beuker.
Beuker AQA ontwerpt en levert innovatieve producten voor duurzame (regen)waterbehandeling, riolering en watertechniek. Voor een goede samenwerking is AQA verhuisd naar Opmeer in het pand van Beuker SP, om met elkaar de juiste oplossing voor u te bedenken.

De uitdaging van Beuker AQA is: maatwerk oplossingen bieden voor waterproblemen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Het werkgebied van Beuker AQA is breed: van beheersing van terreinwater tot sanering van riooloverstort, van olieafscheider tot stankbestrijding in de industrie.

๐—ช๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜‚ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€, ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ, ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ฝ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ? ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ +๐Ÿฏ๐Ÿญ(๐Ÿฌ)๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐Ÿฏ๐Ÿฒ ๐Ÿฐ๐Ÿฐ ๐Ÿณ๐Ÿฌ ๐—ผ๐—ณ ๐˜€๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ infoaqa@beukersp.com.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin