AVEVA lanceert 2023 Software voor operationele controle om de efficiëntie van het personeelsbestand van industriële ondernemingen te verbeteren

AVEVA Operations Control 2023 release

AVEVA, wereldwijd marktleider in industriële software die digitale transformatie en duurzaamheid stimuleert, heeft de 2023-release van zijn operations control software gelanceerd, de eerste grote gecoördineerde release van zijn HMI/SCADA-softwareportfolio, beschikbaar in zowel eeuwigdurende als abonnementsaankopen. De nieuwe release ondersteunt verder de levering van AVEVA Operations Control, een flexibele, op abonnementen gebaseerde oplossing van geïntegreerde mogelijkheden die een grotere efficiëntie en samenwerking tussen werknemers bevordert op de schaal die het beste bij het bedrijf past.

AVEVA Operations Control, de eerste in zijn soort op het gebied van industriële software, vereenvoudigt de dagelijkse routines van teams door werknemers op één lijn te brengen rond gemeenschappelijke digitale informatiedraden, en levert de gegevens en inzichten die ze nodig hebben om groei te stimuleren op elk niveau door verhoogde efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid. Met rijke visualisatietechnologieën, analyse- en ontwikkelingstools die worden ingezet binnen een hybride cloud- en on-premise-omgeving, kunnen klanten zorgen voor consistente prestaties, de kans op menselijke fouten wegnemen en het inzicht en de reacties van operators op procesafwijkingen verbeteren.

De 2023-operations controlerelease richt zich op empowerment van werknemers met UI/UX-verbeteringen, meer flexibiliteit voor web- en mobiele gebruikers, en meer connectiviteit. Deze release bestaat uit updates in de volgende aanbiedingen: AVEVA System Platform 2023, AVEVA InTouch HMI 2023, AVEVA Edge 2023, AVEVA Plant SCADA 2023, AVEVA Historian 2023, AVEVA Communication Drivers 2023, AVEVA Reports for Operations 2023, AVEVA Development Studio, en AVEVA Teamwork.

AVEVA Operations Control neemt de traditionele beperkingen op implementatie weg door onbeperkt softwaregebruik (gemeten naar het aantal gebruikers) en maximale commerciële flexibiliteit te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top