BakerCorp levert ook oplossingen voor het verpompen van vloeistoffen

Beschrijving

Binnen onze productlijn Pompen hebben we een grote verscheidenheid aan pompen beschikbaar. Onze Centrifugaal Pompen zijn bijzonder geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen en kunnen worden gebruikt in de meeste complexe omgevingen. Dit geeft de mogelijkheid tot een snelle en makkelijke integratie met andere productlijnen en resulteert in tijd- en kostenbesparing en duurzaamheid.

Tijdens een recent project, heeft BakerCorp een klant ondersteund bij het hydrostatische testen van diverse tanks in een ATEX zone. Onze oplossing zorgde voor een kostenbesparing door hergebruik van het rivierwater, waarbij het milieu en tijd bespaard werd door het gebruik van onze ATEX-pompen. Onze pompen worden ontwikkeld volgens de hoogste industriële normen en ontworpen met veiligheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak in het achterhoofd.

Wij leveren zowel diesel als elektrische centrifugaal pompen in gietijzer en RVS. Onze diesel pompen zijn leverbaar voor lage en hoge druk voor de diverse industriële toepassingen. Onze elektrische pompen zijn speciaal ontworpen om in ATEX-zones te werken. Voor projecten met agressieve en corrosieve chemische vloeistoffen zijn de pompen beschikbaar in RVS.

Voor meer informatie hoe we u van dienst kunnen zijn, belt +31 (0)168 331 610 voor gratis advies of ga naar onze nieuwe website.

Scroll naar top