BakerCorp levert ook oplossingen voor vloeistofbehandeling

Beschrijving

Ons nieuwste filtratieproduct is de Lamella Filter die de verwerking van uw afvalstromen optimaliseert en de kosten van externe afvalverwerking vermindert. Tijdens een recent project heeft BakerCorp een by-pass van de bestaande olie-/waterscheider geleverd, die ervoor zorgde dat onze klant kon blijven produceren tijdens het onderhoud. De klant kon de efficiëntie verbeteren van de koeltoren. Dit resulteerde in grote besparingen door de verbeterde recirculatie van het koelwater en vermindering van toevoegingen aan het koelwater.
Klik hier voor het volledige praktijkvoorbeeld.
De Lamella Filter is zo’n effectieve oplossing omdat deze grote hoeveelheden snel en langzaam bezinkende of opdrijvende vervuiling uit uw afvalwater kan verwijderen.

Onze filtratieproducten worden ontwikkeld volgens hoge industrienormen en ontworpen met veiligheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak in gedachten. De Lamella Filter is gemaakt van RVS om bestand te zijn tegen een scala aan chemicaliën.

Nieuwsgierig hoe we u van dienst kunnen zijn? Bel dan met +31 (0)168 331 610 voor gratis advies of ga naar onze vernieuwde website.

Scroll naar top