Bespaar nog meer water met BT- Maric constante doorstroombegrenzers

Beschrijving

BT-Maric doorstroombegrenzers leveren een precieze, vooraf ingestelde debiet, ongeacht de druk. De debiet wordt constant gehouden door dat de rubberen pakking (o-ring), dat zich in het klephuis van de doorstroombegrenzerger bevindt, tijdens variaties in druk zich vergroten of verkleinen. Bertfelt heeft een volledig assortiment debietbegrenzers, variërend van 0,15 L / min tot 13.500 L / min (DN6-DN400). Er zijn 3 uitvoeringen : inzetstukken (ontworpen om in bestaande pijpleidingen te monteren), begrenzers met schroefdraad en voor grotere debiets, klemschijven (ontworpen om tussen flenzen te monteren). BT-Maric-begrenzers zijn eenvoudig, compact, betrouwbaar, 100% mechanisch, ook voor lage druk (vanaf 0,4 bar) en hoge druk (tot 20 bar).
Bij veel toepassingen is het noodzakelijk om een lage debiet te hebben. Lange tijd was de kleinste debiet 0,4 L / min. Om klanten te helpen hun debiet te optimaliseren en water te besparen, heeft Bertfelt Teknik nu 5 nieuwe debiets van minder dan 0,4 L / min toegevoegd: 0,15 L / min, 0,2 L / min, 0, 25 L / min, 0,3 L / min en 0,35 L / min. Allemaal met standaardnauwkeurigheid van de nominale debiet +/- 10% bij een drukverschil tussen 1,4-10 bar.
Bertfelt Benelux heeft een nieuw certificaat behaald voor zijn reeks vooraf ingestelde constant debietbegrenzers: ACS, Attestation de Conformité Sanitaire. L’Attestation de Conformité Sanitaire (ACS) is de Franse certificering dat de geschiktheid aantoont van producten die in contact komen met water dat bestemd is voor menselijke consumptie. Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen met Birgitta Slot Bertfelt Benelux Tel.: +31 6 54787715

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top