Bestrijd micro-organismen met onze VGE Pro medium pressure

Beschrijving

Door de uitbraak van COVID-19 is het bewustzijn over het veilig houden van jezelf, je familie en je omgeving gegroeid. Dit slaat ook op zwembadwater.

Ons VGE Pro assortiment is perfect voor professioneel en privé zwembaden, zoals hotelbaden, publieke zwembaden en prive (indoor) zwembaden.

Medium pressure
Onze middendruk UV-lampen zenden een breed spectrum aan ultraviolet (UV) licht uit, wat zeer goede desinfectieresultaten geeft voor binnen- en buitenzwembaden. Het UV-C-licht inactiveert micro-organismen zoals bacteriën en virussen, zelfs als ze resistent zijn tegen chloor. Het verwijdert ook schadelijke chlooramines uit het water.

Een middendruk UV systeem bestaat altijd uit een UV-bestralingskamer en een bedieningspaneel. De bestralingskamer is uitgerust met één UV-lamp met middendruk die een compact ontwerp combineert met een hoog lampvermogen.

Een dwarsstroom ontwerp van de bestralingskamer is gekozen met een UV-lamp loodrecht op de stroomrichting geplaatst. Dit om een goede bestraling van het water te verkrijgen in combinatie met een zeer laag hydraulisch drukverlies. De ontwerpkeuze van de bestralingskamer in combinatie met de middendruk UV-lamp is afgestemd op de toepassing om het best mogelijke waterbehandelingsresultaat te realiseren, op het gebied van desinfectie of chloramine reductie.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top