Bioprotect
H2O Biofouling Solutions B.V.

Bioprotect

Heeft u te maken gehad met operationele problemen bij uw zeewaterinlaat vanwege grote aantallen kwallen? Bioprotect kan u helpen om toekomstige risico’s voor continue bedrijfsvoering te voorkomen!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bioprotect – een service van H2O Biofouling Solutions

Een continue toevoer van zeewater aan een bedrijf (bijv. Elektriciteits- en / of waterproducent, raffinaderij, petrochemische fabriek, enz.) is cruciaal om een betrouwbare productie capaciteit te garanderen. Indien er een onverwacht grote hoeveelheid biologisch materiaal (bijv. Kwallen, vissen, zeewier)in de inlaat arriveert, kan dit de productie in gevaar brengen doordat het inlaat filtersysteem wordt overbelast. Dit kan resulteren in een volledige blokkade met als gevolg een ongeplande stop van het bedrijf.

Bioprotect is een service die zeewaterinlaten kan beschermen tegen risico’s die voortkomen uit aanbod van grote hoeveelheden vissen, kwallen, zeezoogdieren, zeeschildpadden, zeewier en zeegras. Deze service komt voort uit een samenwerking tussen H2O Biofouling Solutions, Five Oceans Environmental Services en Saltwater Environmental Engineering. Hierbij wordt 25+ jaar ervaring op gebied van marine biologie, screening en zeewater inlaten gecombineerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top