Caring for water. With passion.
Wilo Nederland BV

Caring for water. With passion.

Naast dat Wilo bekend is in de HVAC-wereld, ontwikkelt de leverancier ook al jarenlang oplossingen voor de gehele waterkringloop.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wat als we mensen wereldwijd van water konden voorzien? En we duurzame en energiezuinige oplossingen ontwikkelden, van afvalwater tot rioolwater? Als onze oplossingen de hele waterkringloop behandelden – en het leven beter en gemakkelijker maakten? Als we dat allemaal deden… dan waren we Wilo. Want met zo’n 8.000 medewerkers en tientallen jaren ervaring maken we dit nu al werkelijkheid.

Bij Wilo laten we ons uitdagen door klimaatverandering, watertekorten en de bevolkingsgroei. Onze passie ligt in het ontwikkelen van zowel innovatieve producten als alomvattende oplossingen voor alles wat met water te maken heeft – van winning tot distributie tot de bovenste verdieping van het gebouw, van het irrigeren van talloze hectares land tot rioolwaterzuivering. Onze onvermoeibare pioniersgeest zorgt dat we het elke dag beter willen doen en dat we aan de vereisten van onze tijd voldoen.

We vinden een duurzame toekomst belangrijk – Voor jou. Voor water. Met passie. Klik door naar onze landingspagina’s met onze koud water oplossingen voor building services residential, building services commercial en water management.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top