Drie noordelijke waterbedrijven slaan handen ineen voor verlaging milieubelasting bezoek RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs 2020

Beschrijving

Mous Waterbeheer, Sencon | SAM en YP Your Partner bieden gezamenlijk de mogelijkheid aan hun klanten om per luxe touringcar naar de RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem te reizen. Een unieke samenwerking die volledig past in de constructieve werkwijze van de bedrijven en de langetermijnvisie op samenwerken.

Klanten van Sencon | SAM, Mous Waterbeheer en YP Your Partner kunnen zich aanmelden voor de busreis. De waterbedrijven streven er naar elke dag een bus te laten rijden. Klanten kunnen kiezen uit diverse opstappunten in Noord-Nederland, zodat ze dichtbij huis op kunnen stappen.

“Voor onze klanten zochten we al langer naar een totaalbeleving rondom de RioleringsVakdagen,” zegt Peter Spoelstra van Sencon | SAM uit Drachten. “Juist door samen te werken met andere bedrijven uit Noord-Nederland kunnen we dit nu daadwerkelijk aan klanten aanbieden.” Een werkwijze die voor de deelnemende bedrijven herkenbaar is uit de dagelijkse praktijk. Theun Prins van YP Your Partner vult aan: “We kennen elkaars bedrijven goed en werken voor onze klanten ook regelmatig samen. Dat we nu onze krachten bundelen om onze klanten mee te nemen naar de belangrijkste vakbeurs voor rioolbeheer en stedelijk watermanagement is dan ook niet meer dan logisch.” En natuurlijk draagt deze oplossing ook positief bij aan een lagere footprint. Hidde Kriele van Mous Waterbeheer: ”Als waterbedrijven denken we dagelijks na over de impact van onze oplossingen op het milieu en de toekomst. Met deze samenwerking bieden we onze klanten de kans om ook op dit vlak na te denken over impact en alternatieven.”

De organisatie van de RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs is enthousiast over het initiatief. “Milieubelasting en duurzaamheid zijn kernthema’s in watermanagement. Dat dit nu ook tot uiting komt in de alternatieven die onze exposanten aan hun klanten aanbieden juichen we alleen maar toe.”

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top