Flexim VS Fake News!

Beschrijving

De laatste weken horen wij regelmatig van klanten dat een concurrent ons op een negatieve manier in het nieuws probeert te brengen. Wij zien het maar als een compliment. Gelukkig zijn de feiten anders.
• Opgericht in 1990 en tot op de dag van vandaag in handen van de
oprichters
• 2000: de eerste certificering van het bedrijf acc. DIN ISO 9001
• 2004: de introductie van de Wave injector wat meten van -190 °C tot 650 °C mogelijk maakt
• 2005: ’s Werelds eerste ATEX clamp-on meting
• 2010: gecertificeerd voor de gehele Airbus A3XX serie
• 2011: ATEX, SIL en FM gecertificeerd
• 2018: DNV GL approved
• 2019: ’s Werelds eerste clamp-on stoom flowmeting
Kijkend naar het bovenstaande rijtje, is het niet voor niets dat wij onszelf technology leider op het gebied van clamp-on techniek noemen.
Vanuit dit oogpunt zien wij het als een compliment dat er concurrenten zijn die hun best doen ons in een kwaad daglicht te zetten. Wij zijn nou eenmaal de beste. Onthoudt wel dat wanneer je slecht moet spreken over je concurrenten dit waarschijnlijk meer zegt over jouw eigen producten dan over de producten die je neerhaalt.
Waarom kiezen voor Flexim?
Buiten het indrukwekkende rijtje prestaties geven wij bij Flexim een applicatie-garantie.
Dit houdt in dat zodra wij de order ontvangen, de oplossing nogmaals gecontroleerd wordt. Eerst door een service engineer op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en daarna voor aanvang van de productie door een collega in Berlijn. Indien er door u of door ons twijfels zijn over de haalbaarheid van de applicatie, dan komen wij gratis een proefmeting doen. Mocht dan blijken dat ondanks alle zorgvuldigheid de geleverde oplossing niet aan uw wens voldoet, dan komen wij deze kosteloos verwijderen en wordt het gehele aankoopbedrag gecrediteerd. Dat beloven wij!
Benieuwd naar de echte waarheid omtrent Flexim? Kom langs tijdens Aqua voor een vrijblijvend gesprek, een demonstratiemeting op locatie of een van de vele referenties van onze tevreden klanten.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top