Georg Fischer aandrijving: de nieuwe pneumatische aandrijving (PPA)

Beschrijving

Pneumatische aandrijving voor elke toepassing
Onze nieuwe kunststof, pneumatische aandrijving (PPA) is volledig corrosiebestendig, véél compacter, uiterst betrouwbaar, flexibel inzetbaar en volledig recyclebaar. Met de nieuwe PPA profiteert u bij elke toepassing!
Flexibel inzetbaar
De aandrijving heeft een symmetrisch verdeeld verenpakket van 6 veren. Door een aantal veren te verwijderen is de aandrijving eenvoudig om te bouwen voor afsluiters met een lagedruktoepassing. Zo kunt u de aandrijving uiterst flexibel inzetten op basis van de behoeftes van de applicatie. Hiermee verbruikt u nooit onnodig energie én wordt de levensduur van de aandrijving verhoogd!
Uiterst betrouwbaar en efficiënt
De PPA is uitvoerig getest onder veeleisende omstandigheden. Met meer dan 250.000 cycli garanderen wij een hoge betrouwbaarheid en tot 25% efficiëntere werking.
Volledig corrosievrij
Deze volledig kunststof aandrijving heeft uitstekende chemische eigenschappen. Hiermee is de PPA ideaal voor corrosieve omgevingen en blijft de aandrijving onderhoudsvrij gedurende de gehele levensduur. Zo blijft de aandrijving altijd optimaal functioneren!
Ruimtegebrek is verleden tijd
De nieuwe aandrijving is tot ca. 30% compacter dan zijn voorgangers. Hierdoor kunt u uw aandrijving overal installeren, zelfs wanneer de ruimte beperkt is!
Volledig recyclebaar
De PPA is gemaakt van herbruikbare kunststoffen en is daarmee een 100% duurzame oplossing!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!
Graag laten wij u kennismaken met de mogelijkheden van de PPA. Wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact op Marc Thielsch, via telefoon (06-53576462) of e-mail (marc.thielsch@georgfischer.com).

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin