Hoppenbrouwers opent vestiging Industriële Automatisering in Barendrecht

Beschrijving

De handtekeningen voor het kantoor aan het Bijdorpplein 19 zijn inmiddels gezet. De komende maanden wordt het pand flink verbouwd. Naar verwachting vindt de officiële opening plaats in juni 2020. Een deel van het pand wordt al ingericht om hier klanten en potentiële nieuwe medewerkers te ontvangen.
Hoppenbrouwers heeft de ambitie om uit te groeien tot beste technische dienstverlener van Nederland. Met ruim 1.200 medewerkers werken we straks vanuit twaalf verschillende vestigingen, aan het waarmaken van die droom.
Ronnie van Haperen wordt als vestigingsleider het gezicht van de vestiging. Ronnie: “De ambitie om een vestiging in de regio Rotterdam op te starten was er al een langere tijd. Ik vind het geweldig om deze nu waar te gaan maken. Vanuit Udenhout werken we al jaren aan uiteenlopende industrie- en water & infra-projecten in de regio Rotterdam. Vanuit Barendrecht kunnen we deze bestaande, maar ook nieuwe klanten in de regio nóg beter bedienen. Tegelijkertijd biedt deze stap onze medewerkers ruimte om (door) te groeien. Ook de reistijd naar projecten wordt korter. Dit draagt allemaal bij aan een goede medewerkerstevredenheid. Daar gaan we voor bij Hoppenbrouwers; de kracht zit tenslotte in onze mensen!”

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top