Introductie Stonex S700A RTK GNSS ontvanger

Beschrijving

Stonex heeft in februari 2020 de nieuwe Stonex S700A RTK GNSS ontvanger aangekondigd, uitgerust met een 700-kanaals GNSS-board en in staat om alle satellietconstellaties tegelijkertijd te ontvangen, waaronder GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO.

Modulaire RTK GNSS ontvanger

De Stonex S700A ontvangt standaard L1 en is flexibel uit te breiden naar de volledige versie middels een activatiecode. Dit kan tijdelijk zijn, wanneer u voor een specifieke opdracht een hogere nauwkeurigheid of betere ontvangstkwaliteit nodig heeft, of permanent. De volledige versie werkt ook wereldwijd in combinatie met Atlas L-Band satellieten.

Digitaal meten zonder onderbrekingen met aRTK

aRTK is een innovatieve en gratis te gebruiken functionaliteit wanneer u beschikt over een Stonex S700A RTK GNSS ontvanger (alleen bij de volledige versie). aRTK zorgt tot circa 20 minuten voor nauwkeurige posities in het geval de ontvanger contact verliest met een RTK-correctiebron, bijvoorbeeld de verbinding met een GNSS basisstation of een VRS netwerk.

De Stonex S700A is dankzij de aRTK-functie en de Atlas L-Band correctieservice de ideale ontvanger om overal ter wereld in te zetten.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top