KWR present op Aqua NL Vakbeurs ’22

Beschrijving

Eindelijk, het mag weer! De Aqua Nederland Vakbeurs gaat, na twee jaar verplichte coronapauze, dit jaar weer door en wel op 15, 16 en 17 maart. We verheugen ons erop onze relaties in de watersector weer face-to-face te kunnen ontmoeten. De KWR-stand (D.209) staat in het teken van de ‘waterbeschikbaarheid’: voldoende water van de juiste kwaliteit, waar en wanneer dat nodig is. In de stand staan de experts van KWR u graag te woord. Vanuit hun kennis en expertise zijn zij in staat om toegepast wetenschappelijk en innovatief onderzoek te verbinden met de praktijk van klanten.

De vakbeurs in Gorinchem biedt de unieke gelegenheid om dichtbij de nieuwste innovaties en kennis te komen op het gebied van waterkwaliteit, watermanagement en watertechnologie. KWR genereert deze kennis, die overheden en water-, industrie-, en agrarische sectoren in staat stelt om duurzaam en efficiënt met de watervoorraad om te gaan. Bij KWR voelen we de professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van water en een juiste hoeveelheid water op elk moment. Onze wetenschappelijke en praktische bevindingen en de innovatieve concepten die daaruit voortvloeien, dragen wereldwijd bij aan een duurzame beschikbaarheid van water. Ons onderzoek is betekenisvol omdat resultaten en oplossingen aansluiten bij de praktijkvragen van onze opdrachtgevers.

Actuele thema’s
Aan de hand van vier actuele thema’s toont de KWR-stand de veelzijdigheid van waterbeschikbaarheid. Het matchen van de gewenste waterkwaliteit, waterkwantiteit, locatie en tijdstip, vormen oplossingen voor elk watervraagstuk. De vier thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We illustreren elk thema met voorbeeldprojecten en met interactieve opdrachten voor bezoekers.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top