Met trots kondigen we een samenwerkingsovereenkomst aan met ICE – International Consultants Engineers in Egypte

Beschrijving

H2O Biofouling Solutions B.V. kondigt met trots een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met ICE – International Consultants Engineers (Egypte). H2O BFS zal ICE in Egypte ondersteunen in projecten op gebied van biofouling controle in industriële watersystemen.
De heer H. Polman, algemeen directeur van H2O BFS zei: “We zijn erg verheugd over deze samenwerkingsovereenkomst met ICE in Egypte. De expertise van ICE op het gebied van Corrosie en Integrity in industriële watersystemen sluit uitstekend aan bij onze expertise op het gebied van biofouling bestrijding. We zijn overtuigd dat deze samenwerking resulteert in een unieke en toonaangevende portfolio van diensten, die innovatieve en ecologische oplossingen combineert om de bedrijfszekerheid van industriële watersystemen waarborgt. ”

“We zijn vereerd om samen te werken met H2O BFS. De schat aan ervaring van H2O BFS op het gebied van biofouling bestrijding biedt onze klanten tal van kansen. Hiermee kunnen we de watersystemen van onze klanten efficiënter laten werken, onderhoud verminderen, de betrouwbaarheid van de fabrieken verhogen en daarmee winstgevender opereren. Onze eindgebruikers helpen bij het bereiken van operationele perfectie is ons uiteindelijke doel en H2O BFS zal hierbij een grote bijdrage leveren met hun unieke technologieën en expertise ”, aldus de heer Houssam Sabry, algemeen directeur van ICE Egypt.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top