Mous Waterbeheer once again passes BRL-K14020 with flying colours
Mous Waterbeheer BV

Mous Waterbeheer slaagt wederom met vlag en wimpel voor BRL-K14020

Mous Waterbeheer is tijdens de laatste audit wederom met vlag en wimpel geslaagd voor BRL-K14020 "Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen".

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mous Waterbeheer is tijdens de laatste audit in oktober 2022 wederom met vlag en wimpel geslaagd voor BRL-K14020 “Kwaliteitsgestuurd onderhoud aan pompinstallaties en gemalen”. De audit werd professioneel, snel en succesvol doorlopen.

De Beoordelingsrichtlijn “Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” (BRL-K14020) richt zich op het vaststellen van de kwaliteit van het onderhoud aan pompinstallaties en gemalen. De kwaliteitseisen hebben betrekking op de doelmatigheid van het onderhoud, rekening houdend met techniek en veiligheid, aan de hand van de in deze beoordelingsrichtlijn opgenomen werkwijzen en kwaliteitsnormen. Ook wordt de kwaliteit vastgesteld van de rapportages die aan de opdrachtgever worden uitgebracht over de verrichte onderhoudswerkzaamheden.

Deze BRL is van belang voor o.a. onderhoudsbedrijven, gemeenten, waterschappen, zuiveringsschappen. Als u als opdrachtgever de zekerheid wilt hebben dat u een efficiënt en effectief werkend onderhoudsbedrijf inschakelt, kiest u voor een onderhoudsbedrijf dat door Kiwa is gecertificeerd op basis van de Beoordelingsrichtlijn “Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” (BRL-K14020). (bron: kiwa.com)

Eerder al slaagde Mous Waterbeheer met vlag en wimpel voor de audits voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA**

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top