Nieuwe ontwikkeling in onze productfamilie van vlinderkleppen met zachte zitting.
Bray Controls Benelux

Nieuwe ontwikkeling in onze productfamilie van vlinderkleppen met zachte zitting.

De serie 3W/3L is de nieuwe ontwikkeling in onze productfamilie van vlinderkleppen met zachte zitting. Met zijn lage draaimomenten is deze serie speciaal ontwikkeld voor toepassingen met hoge schakelcycli.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De zitting, die volgens een speciaal procédé in het huis is gevulkaniseerd, en het verbeterde profiel van het klepblad zorgen voor constante draaimomenten en betrouwbare functionele kenmerken van de vlinderklep gedurende de gehele gebruiksduur.
De vermindering van de draaimomenten maakt het mogelijk kleinere aandrijvingen te gebruiken, hetgeen bijdraagt tot een aanzienlijke vermindering van de bedrijfskosten.
Verder zorgt de speciale geometrie van de kleprand voor een geoptimaliseerd contactoppervlak tussen klep en zitting, resulterend in een optimale lekdichtheid zowel over de zitting als bij de spindeldoorvoer.
Bovendien wordt slijtage tot een minimum beperkt en wordt de levensduur van de klep dus verlengd.
De vorm van het afdichtingsvlak van de zitting is geschikt voor een groot aantal flenstypen en -materialen zonder dat extra flensafdichtingen nodig zijn.
Boven- en onderaslagers zijn standaard geïntegreerd voor optimale stabilisatie tegen externe krachten en verbetering van het koppel voor een bovengemiddeld aantal schakelcycli, hetgeen reeds in diverse toepassingen is bewezen.
Onze 3W/3L-serie is ontworpen voor efficiënte automatiseringsoplossingen en duurzaamheid in een breed scala van industrieën. Met name het gebruik in de vacuümtechniek biedt vele
mogelijkheden, aangezien deze afsluiter met zijn gevulkaniseerde zitting bij uitstek geschikt is voor vacuümtoepassingen zoals vacuümtransportsystemen of afzuigsystemen in de procestechniek.
Bovendien kan de lug style versie (serie 3L) worden gebruikt als eindafsluiter bij maximale bedrijfsdruk (16 bar).
Deze serie is verkrijgbaar in de nominale breedten DN 50 – DN 600 en in de drukbereiken 3,5 bar, 10 bar en 16 bar en kan dus voor diverse toepassingen worden gebruikt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top