Nieuwe release i-View koppeling PDOK

Beschrijving

Vorige week hebben wij een nieuwe release van i-View in productie genomen. Hierin is de koppeling met PDOK voor het tonen van de dataset Stedelijk Water (GWSW) gerealiseerd. PDOK, Publieke Dienstverlening Op de Kaart, is een voorziening van de overheid waarin geodata centraal beschikbaar wordt gesteld. Dit maakt het mogelijk een kaartbeeld in een webapplicatie te gebruiken, zonder dat de beheerder van de applicatie de geo-data zelf in huis hoeft te hebben.

De koppeling met PDOK en GWSW kan erg waardevol zijn voor de rioolbeheerder, aangezien deze vaak werkt met verschillende rioolbeheerpakketten, telemetriesystemen, onderhoudsmanagement pakketten en raadpleeg-applicaties van de gemeente zelf. Ze geven allen ondersteuning in rioolbeheer.

Het ontsluiten van de GWSW-dataset met andere applicaties brengt een aantal voordelen met zich mee:
– Direct (systeem)overzicht;
– Dezelfde dataset, benaderbaar met diverse devices (bijvoorbeeld telefoon of tablet);
– Overal benaderbaar, op kantoor en in het veld;
– Mogelijk om meerdere datasets in één omgeving te vergelijken.

De visualisatie van de Stedelijk Water dataset is beschikbaar voor klanten voor wie wij dit hebben aangezet en geconfigureerd; momenteel zijn dit alleen gemeente Sint Anthonis en Werkorganisatie CGM (de gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert). Maar ook onze andere i-View gebruikers kunnen hier op aanvraag gebruik van maken.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top